dimarts, 30 de juny del 2020

PROPOSTES D'ESTIU

Estimats infants i estimades famílies,

Com ja vos vàrem informar en les tutories virtuals individuals, vos hem creat aquesta carpeta amb diferents jocs i activitats manipulatives. Aquesta només pretén ser un recurs més, sempre de caràcter voluntari i amb l'intencio d'oferir-vos noves idees. 

Trobareu que dins la carpeta hi ha subcarpetes de temàtiques diferents:

Experimentació.

Jocs de taula: Aquests ens ajudaran a anar augmentant la capacitat de concentració i atenció de manera progressiva. S'ha de tenir en compte que al principi l'atenció pot ser curta (tenint en compte l'edat dels infants), però aquesta amb paciència i bona predisposició es pot anar treballant. De fet podeu passar una estona fantàstica en família. 

Llenguatge: Cal tenir en compte que en aquestes primeres edats el més fonamental és el llenguatge oral, ja que sense aquest es fa més dificultós adquirir el llenguatge escrit. Veureu que a més de propostes per conèixer les lletres, n'hi ha de contar contes, per jugar amb "nins" i inventar-se històries... que afavoriran tota aquesta part oral més la imaginació. 

Lògica-matemàtica: Hi ha activitat de classificació, de relació grafia i quantitat, fer la grafia del número, sèrie numèrica, comptar...

Motricitat fina: Essencial per poder adquirir destreses manuals i preparar-se per a l'escriptura. 




Vos recordam que teniu les entrades del blog de tot aquest curs, amb infinitat de recursos. Així que si vos fa ganes, no dubteu en consultar-les. 

Ara ja només ens queda desitjar-vos molt bon estiu! 🌴🌊🌅

L'equip d'educació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada