dilluns, 27 d’abril del 2020

SETMANA 2

Famílies, iniciam nova setmana i amb aquesta hem introduït alguns canvis. 🌈🌈

Degut que la situació que estam vivint s'ha allargat en el temps, ens veim compromeses a fer canvis, en la mesura de les nostres possiblitats, per adaptar-nos i així poder arribar a les necessitats de la majoria de vosaltres. Us tenim molt present i volem facilitar-vos el màxim possible aquesta vivència en relació a l'escola.

Primer de tot gràcies per contestar l'enquesta que ens ha servit de gran ajuda per conèixer les vostres realitats. 

En segon lloc, veureu que el canvi més significatiu recau en la planificació, organització i forma de les propostes que us feim arribar. A partir d'ara, com a novetat, cada dilluns penjarem al bloc la proposta setmanal. De totes maneres en aquesta hi podreu trobar les tasques organitzades diàriament,  però ara vosaltres les podreu anar fent segons la vostra disponibilitat i interès i motivació de l'infant.


D'altra banda no ens agradaria afegir més càrrega de la que ja teniu, per tant que no us angoixi el fet de fer fotografies i vídeos als vostres fills i filles per fer el retorn als mestres. Ens agrada molt rebre les fotografies i vídeos, però la nostra intenció és que tant petits com grans gaudiu del procés de l'activitat i no tant del resultat final. Realment el més important és que sorgeixi de l'infant la necessitat o el desig de compartir-ho amb els altres.

Tot i això ens agradaria un pic a la setmana rebre un email (basta un escrit) per saber com estau i en el cas d'haver fet la proposta ens comenteu com us ha anat i com la valorau. Així mateix qui vulgui continuar fent el retorn diàriament ho pot fer com fins ara, o bé ens ho podeu enviar al final de la setmana. Com vos vagi millor. Volem que el retorn sigui el més flexible possible i s'adapti a vosaltres. 

Moltes gràcies i estam a la vostra disposició pel que necessiteu. Desitjam que passeu una bona setmana!

L'equip d'educació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada