dimarts, 5 de novembre del 2019

MOMENTS D'ESCOLA: L'AULA DE 3 ANYS

Amb aquesta entrada vos volem mostrar diferents moments que hem viscut a l'escola.

Els dimecres, durant les portes obertes, podem ajudar a sembrar i a tenir cura del nostre hort ecològic. Aquest dia sembràvem les lletugues.





Una descoberta que vàrem fer durant el taller d'art va ser que si juntàvem el color vermell i el groc sortia taronja!! I, alguns de nosaltres, ho vàrem voler comprovar.


Un altre dia, en Pinxo ens va preparar una sorpresa: ens va dur els nostres noms i ens els va deixar amagats per tota la classe. Quan els vàrem haver trobat, vàrem poder construir els nostres noms. 

En Pere Víctor ens presenta diferents instruments i, a més de poder-los tocar, ens fan l'acompanyament quan cantam.


També vàrem celebrar el dia dels bunyols. A més de veure amb quins ingredients es fan i de tastar-los, en Pinxo ens va regalar dos clavells, amb els quals vàrem fer dues activitats: primer vàrem fer flors emprant una forqueta i després vàrem poder fer produccions estampant els clavells.




Un dels moments estrella és l'estona del massatge. Per això empram la cançó de na Dàmaris Gelabert. Si la voleu conèixer podeu clicar aquí


A més continuam descobrint el cercle. Si la primera proposta va ser d'estampar taps de suro, en aquesta vàrem fer un collage de cercles de colors.



Aquests són alguns moments de psico, on es creen situacions de molt de joc i complicitats.





I en el taller de matemàtiques, estam descobrint el número 0.

Dibuixam el número 0 a la paret amb aigua.



Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada